31.10. Čarodejska meditacija: Prestop v druge dimenzije preko magičnih slik

DOGODEK

31.10. Čarodejska meditacija: Prestop v druge dimenzije preko magičnih slik

Ko čarodeji po vsem svetu odpirajo starodavne mreže magije, imaš tudi ti možnost, da se priključiš na to mogočno energijo.

“Noč čarovnic” ni samo pravljični večer – to je najmočnejši čarodejski praznik v letu, ko se odprejo portali do starodavnih svetov, kjer magija teče skozi vse dimenzije. Na ta večer čarodeji in čarovnice po celem svetu izvajajo obrede v skrivnostnih templjih, svetih gozdovih in mističnih krajih. Ta noč je poseben trenutek, ko se lahko priključiš na čarodejske mreže in prebujaš svojo starodavno moč.

In tokrat naju čaka tako zelo veličastna meditacija ...

Mistično popotovanje skozi žive slike

Pred teboj se odprejo vrata do magičnega hodnika, polnega živih slik, ki vsaka nosi svojo energijo. Ti pogumni slikovni portali so vrata v različne dimenzije magije in ti omogočajo, da aktiviraš svoje starodavne darove in moči.

  • 1. Slika skrivnostnega jezera pod polno luno
    Ko stopiš v to sliko, pred teboj zagledaš jezero, ki odseva svetlobo polne lune. Vodna gladina se začne počasi premikati, kot da bi te vabila v svoje globine. Ko se dotakneš površine, začutiš, kako tvoja energija postaja ena z jezerom. Tu se prebujajo tvoje preroške sposobnosti in sposobnosti bele magije. Celični spomin oživi in ti pokaže, katere moči si nosil(-a) skozi prejšnja življenja.
  • 2. Slika neba polnega zvezd in padajočih meteorjev
    Naslednja slika te povede v nočno nebo, posuto s tisoči zvezd. Zvezdni prah in padajoči meteorji nežno padajo okoli tebe. Ko gledaš v to žareče nebo, zvezdni prah začne kodirati tvoj um, da v vsaki situaciji prepoznaš rešitev. Tvoj um postaja čarobni um – poln pozitivnih pričakovanj in jasnih misli. Zvezde ti prinesejo osebno sporočilo, ki ti bo pomagalo preoblikovati tvoje dnevne misli v manifestacijske moči.
  • 3. Slika zlatega templja na peščeni sipini
    Vstopiš v sliko veličastnega zlatega templja, ki stoji na peščeni sipini. Skozi vrata te pozdravi zlata svetloba, ki prežarja vse okoli tebe. Skrivnostne zlate sklede, napolnjene z zlatimi lističi, te vabijo, da jih uporabiš. Ti zlati lističi aktivirajo tvoje sposobnosti manifestacije obilja – zdravja, finančnega uspeha, ljubezni in notranje moči. Skleda simbolizira neomejene možnosti, ki jih lahko pritegneš v svoje življenje.Največjo željo pa prihrani za ... naslednjo sliko.
  • 4. Slika čarobnega gozda prepredenega s svetlobo kresničk in belih, svetlečih metuljev
    V tej sliki stopiš v čarobni gozd, kjer se veje dreves raztezajo nad teboj kot starodavni varuhi. V zraku plešejo kresničke, ki s svojimi svetlobnimi sledmi oblikujejo kroge. Tukaj vstopiš v sveti čarodejski krog, kjer se čarodeji in čarovnice združijo v obred manifestacije. Skozi ta kolektivni obred postaviš svojo največjo željo in vidiš, kako se tvoja energija zlije z magijo narave in drugih čarodejev. Skupna energija te podpira pri uresničitvi tvojih najbolj skritih sanj.
  • 5. Slika neskončne knjižnice
    Pred tabo se pojavi slika neskončne knjižnice, kjer knjige svetijo v različnih barvah. Vstopiš vanjo in se sprehodiš med starodavnimi zapisi, ki so shranjeni iz različnih svetov. Knjige so žive, premikajo se in se odzivajo na tvojo prisotnost. Vsaka stran, ki jo odpreš, razkrije skrivnosti, ki čakajo, da jih odkriješ. Tu se izbira tvoj osebni talisman, ki bo zapečatil tvojo potovanje in ti prinesel čarobno moč za prihodnost. Njegov pomen ti bo razkrit po meditaciji.

Vsaka živa slika, skozi katero potuješ, odpira nove dimenzije tvojih notranjih darov, vodi te skozi magične izkušnje in prebuja tvoje čarodejske sposobnosti.

Darilo večera: Numerološka energijska kodaPodari se ti kombinacija števil, ki je zasnovana posebej za pot te izbrane skupine. To kodo boste lahko uporabili pri svojih vsakodnevnih meditacijah ali obredih za krepitev magične moči in manifestacije.

  • Dogodek lahko spremljaš na telefonu, tablici ali računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. Po dogodku boš prejel(-a) posnetek, ki bo na voljo 9 dni, da lahko meditacijo ponoviš in znova doživiš to globoko aktivacijo
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 31. oktobra
od 21:00 do 22:15
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?